When the smile is real.


Lallaa

Jahapp, är sur på en lärare just nu.
För det första, hon lyssnar inte när man säger vad man tycker, hon totalt skiter i ens åsikter. Hon vill ha det som HON vill inte så som jag tycker. Hon säger mina privata saker vidare till andra pers... ooh hade inte lärare tystnadsplikt ?
Bara undrar. 


ajjjaaaa.. En del lärare kan man bara störa sig på.

Men men , annars har det inte hänt nåt, skolan as always :)


PUSSHAJAJJAJAJAJA

Killar och spel

Haha killar är så töntiga när dom spelar spel, tex CSS som min kille gör, sitter och lyssnar när han spelar, haha... Tusen svärord är något man får vara berädd på ;) ändå rätt gulligt .
För övrigt är han inte alls så aggresiv.


Jag skrev tidigare idag att jag skulle göra läxor, vem tror här att jag gjort det än ? Nej inte orkat . Sååå bra går det.
Och detta är ändå 2.an veckan i skolan? smaaart.

hahaha knas bild.



Btw, han sa nyss att han har slutat spela ganska mycket för att ha tid med mig ;)
Stort steg typ? hahah



Hej gult hår

okej, har min naturliga hårfärg just nu, den är blond-gul-aktig och jag hatar den. Har förr lagt i blonda slingor men nu hade jag tänkt lägga i lite mörkblonda/ljusbruna slingor. När det blir vet jag inte men har tänkt på detta under hela sommaren, lite förändring skulle aldrig skada.
Dessutom sägs det att man ser vuxnare ut med brunt hår. Ja inte för jag hade tänkt ha helt brunt men ni fattar ;).


Lalalalalala. Vi får se hur de blir (:

Pussssssssss

Ray william johnson

Haha, denna killen är rolig, sånt man kollar på när man har tråkigt (ungefär som jag har nu). Watch it ;)


Söndag

Denna dagen kommer förmodligen anvädas till att slappa och ta det lugnt, eller ja... kom nyss på att jag hade läxor i både matte och eng, attans!. Blir nog inte så mycket slappande ändå, suck.

Igår fick jag trevligt besök av Markus, mysigt !
Sedan när han stuckit hem fick vi gäster på besök och vi käka god mat hela kvällen lång, näädå. men gott var det.

I veckan får jag äntligen min efterlängtade lön, ska nog iväg i helgen och handla på mig en del. Har en lista med saker som jag måste köpa. Haha. Får se om älsklingen orkar hänga med mig på en shoppingrunda.. Nån måste ju hålla sina påsar, det är väl de killar är till för under shoppinrundor ?


pusshaaaj

Omtumlande dag.

Idag har varit en dryg dag,började 8.20 ..
skulle ha expo men läraren bestämde massa och lyssna inte på vad man säger, fick lite damp och blev sur på henne. Tänker INTE jobba på ett jobb (så jag lär mig expo) 3 timmar på måndagseftermiddagen efter jag slutat skolan... Slutar 12.30 just nu på måndagar och tycker de är skönt eftersom alla andra dagar går jag länge (förutom fredagar). MEN om jag ska jobba och lära mig expo efter skolan i 3 timmar så slutar inte jag förrän 4-5 tiden. Hur fan ska jag hinna med alla läxor då om jag kommer hem 6-7?
Förövrigt, hon bestämde att vi expo-elever skulle ha en timme extra jobb ... men de andra som har valt andra profiler inom media behöver bara ha 2 timmar och dessutom lektioner på skolan ?

(svårt att förklara .. men eftersom bara 2 hade valt expo(inredning/utställningsdesign) så skickar dom ut oss 2 på arbete istället för lektioner, men vi ska lära oss genom arbetarna där... Förra terminen var jag ca 1-2 månader 1 gång i veckan på Lindex..dock lärde jag mig inte alls mycket utan fick mest hänga kläder... därför jag är skeptisk till ett nytt arbete igen, skulle nog lära mig myycket mer genom lektioner på skolan men läraren vägrar det)


Nä blir bara så sur, hon lyssnar ju inte ens.


Sen nåt ännu drygare, jag och min kille hade bestämt att sova över hela helgen hos mig. Det var okej hos både mina föräldrar och Markus pappa.. Men hans mamma totalt vägrade gå med på det.. Sur blir man när man sett fram emot det. Får se om vi kan träffas under dagen imorgon istället :)




(sjukt koncentrerad på mobilen) haha.
Älskar dig <3


im happy

Äntligen är de officiellt, mitt och Makkes förhållande. får hoppas de håller ett tag för  så mycket vi kämpat ;) ...
Men man vet aldrig vad som kan hända, allt kan hända.

Anyway.. dessa dagar i skolan (första lektionsveckan) har varit döden, sjukt trött varje dag.. 8-16.30 är INTE okej, speciellt inte 2 dagar i rad!
Men men, imorgon går jag 8.20-12.15, ändå rätt skönt!

Har inte mycket att skriva, ska blåsa mitt hår och sen ska jag dejta kudden till kl 06.00 imornbitti. haha.

Pusshaj


Money money

Haha, vafan? trodde de var den 30e augusti nyss.. men sen kom jag på att jag nyss börjat skolan och endast är den 22.e .... Jag får mina pengar i slutet av augusti.. låångt kvar ;O


Har typ inget att skriva, imorgon börjar allvaret. Visst, har gått i skolan i 3 dagar men imorgon börjar lektionerna på riktigt, suuuuuck.

Vi ses (:





14/8-2010.

nanana

Får trevligt besök idag av Makke, höhöhö.
Igår var vi först hos honom, sedan åkte vi hem till mig.

weell, vi får de nog kul, i hope.

:D♥


Nt mycket att skriva.. eller ?


BTW.... Konst-stället i danmark var inte skojj, men de gamla som oxå var där verka vara totalt uppslukade av statyerna/målningarna ....
typ, tjejen som guida oss och visa oss statyer i trädgården sa att en staty som stod ut mot havet skulle likna en kvinnokropp, meeen att konstnären kapat av ena benet för att man ska '' kunna gå in i statyn''.
Vi i min klass stod som frågetecken och såg framför oss en lite annorlunda sten. Ingen känsla eller nåt kunde vi få upp i huvudet.
Ungefär såå var det på alla statyer, haha!


Hur vi än vred och vände på huvudet förstod vi ingenting, Vsstt.. man ser huvudet.. men sen ska det föreställa en kvilla som typ satt med benen i kors.. HMM??
Jaja, döm själva :)


Vår generation är nog inte så mycket för konst.. haha.



När vi satt ute och bara tog det lugnt kunde vi se ut över havet och på andra sidan se Sverige. Nästan alla var sjukt sugna på att åka hem eftersom vi alla var trötta på konst efter 2-3 timmars konst-gloande






(bild från bron när vi åkte dit.. Vi tog båten hem.. doh. Glömde ta foto då ;) )

gosh

Heej, Ang inlägget igår, det är bra igen ^^

Back to Reality...Idag börja jag MP2, andra året på gymnasiet, awsum!
Fast dagen var himla onödig dvs. Men skitsamma man fick träffa klassen en stund iallafall.
Imorgon bär det av till Louisiana i Danmark. Konst . ...

Har inte mycket att berätta, seeyaah!

Btw, kände mig tvingad till att ha jeans på mig, SPÖREGN och kallt ute.






killar killar killar

okej, hade jättemysigt hemma hos en kille idag, som jag kännt i en månad ungefär.
Men nu skämms han för de gick lite snabbt fram. Och är nere och allt detdär. han är osäker .

Blö.. killar kan aldrig bestämma sig, när man för en gång skull tror man är på G så skiter alt sig.

jaaaja vi får see. :P



-

Såhär ser mina ögon ut, -osminkade och sminkade.

Muhaha hade inet att skriva så la in detta inlägg, helt värdelös men skitsamma!

Yes i do have längre underfransar än överfransar.. haha helt sjukt!


Vaccin

Tog ju Livmoderhalscancer-vaccinet i måndags. Fick inte ont någonstans eller något efter vaccinet, som man annars kan få, som reaktion. Men en sak jag fick, ett blåmärke :o .
Det stod på någon lapp att man skulle avvakta minst 15 min efter sprutan, för man kunde bli yr och svimma (inte så vanligt dock..) men jag tog cyklen och cykla hem direkt efteråt, gick galant!



''OMG''  hahah nejdå. Men ville bara säga att det inte gjorde ont med sprutan o så och fick inga biverkningar.


Idag är en dålig dag

okeej, jag la mig 7 imorse. Alltså varit uppe hela natten. Så när jag stack och la mig gick mina föräldrar upp för att gå till jobbet.

Kanske dax för mig att fösöka vända tillbaka dygnet igen? skolan börjar trots allt på onsdag, fast ändå inte förrän 12.30.
På torsdag blir det en tur till nåt konst-ställe i danmark med klassen. Jag har aldrig varit förtjust i konst, förstår inte de roliga med att kolla på bilder och målningar hela dagen? Hade helre besökt köpenhamn än de konststället, men jaja. Man får träffa klassen och det är väl ändå liite positivt? :)


Idag skulle jag egentligen ha träffat min bästa vän, vet inte hur det blir med det eftersom jag inte haft kontakt med henne idag/igår.
Imorgon kanske man åker till malmö och träffar en person, muhaha.

Fast en sak, har inte fått mitt skolbusskort än, hade ju tänkt åka lite gratis nu dagarna innan skolan (ja det är okej och ja, det får man) Men vet ni vad ? Jag har inte fucking fått det.
När jag såg på skoltvn (som finns några i varje hus på skolan) i Maj , där stod det att man skulle hämta blanketter i receptionen och sedan lämna tillbaka det där. Jag stack snabbt dit och hämta, skrev på det och lämna tillbaka nästa dag.
Fine, då får man busskortet i augusti, tänkte inte mer på det.

Nepp, inget kort i posten idag heller men alla andra har fått ? hmm?
Ringde till kommunen och fråga.. nehepp det hade blivit fel och min skola hade inte skickat in blanketten till kommunen, SOM DE SA ATT DE SKULLE.

Liiite panik då skolan börjar om 2 dagar och jag har inget busskort ??? fiiiint.
Nu ska jag skriva på EN NY BLANKETT, exakt lika dan som förra. och sen skicka in .


Ibland blir man så less när folk säger de ska göra det men sedan skiter i det.
Vafan tog min lapp vägen? soptunnan eller?


Rain Rain Rain












Det jag köpte

För en gång skull köpte jag nödvändiga saker. Och inte typ nån tröja man knappt kommer använda, som har hänt XXX antal ggr ;) nejdå men.. ni förstår .

En jacka, Höstjacka typ. som tål allt regn som säkert kommer i höst, helt vanlig svart jacka ;)
Vet att rummet är väldigt rosa och nejj, det är inte mitt rum. haha


Mascara, mousse och typ läppglans/stift '' cream gloss stylo- IsaDora'' (btw, jättebra! håller länge och valde nr ''10'' som är väldigt diskret , ungefär samma färg som mina läppar. ser mer ut som glans än färg)



Joggingskor, ska nog mest använda dem på idrotten i skolan.


(orkade inte ta egen bild eftersom batterierna tog slut)
Dessa kawasaki-skor ^^


Förövrigt köpte jag block och sådant.

tror det var allt.
När jag fått min lön ska jag ut och shoppa kläder istället :) haha.


hmm

Vad är de med killar och deras beteende när de är med deras killkompisar? yee man känner inte igen dom. leker tuffa och jaah.. Haha.
Baaara ironiskt ;)

Iaf, sista dan på jobbet idag och jag klarade det galant ;)
Lämnade in lapparna till chefen och så får jag pengar på kontot i slutet av augusti.

igår shoppa jag litegrann, inga kläder (förutom jacka o skor). Jaah visar det imorgon ^^

chattar med folk på msn och flummar. haha. vi ses!

10

10 saker du inte visste om mig:

- Kan inte sova med föttera utanför täcket.
- Är 172 cm lång.
- Är både svensk och dansk medborgare.
- Rädd för att förändra mig, trots jag vill det hela tiden.
- Älskar mat.
- Sen jag såg Paranormal Activity har jag bestämt att aldrig se fler skräckfilmer.
- Hatar spindlar och andra kryp.
- Hatar redovisningar.
- Älskade the sims så mycket när jag gick i mellanstadiet att jag skolka, (men endast ett fåtal ggr!!)
- Älskar Knattar (godis)
.|
\/







3 days left

Ohyes, 3 dagar kvar! jag som verkligen inte trodde jag skulle klara 3 veckor på ett äldreboende, tydligen har det gått nu i 2½ vecka. Dock inte mycket att göra men vafan, pengar på kontot den siste augusti. hanna nöjd!

På fredag ska jag äntligen träffa min bästa vän som nyss kommit hem från Öland där hon jobbat hela sommaren. :D

Sen.. har ledigt 4 dagar sedan börjar skolan igen, ska man skratta eller gråta?
Sure, det är kul att träffa hela sin klass igen, gillar min klass. men samtidigt har vi fått ett extremt tråkigt schema och därför känner man att man inte vill börja riktigt än.  Sommarlovet går fööör fort tycker man !

Påtal om sommarlov.. vart fan tog sommaren vägen? seriööst. regn och 15-20 grader numera.. kan ju säga att jag redan saknar sommaren.

Btw,,.
Skulle behöva en liten digitalkamera, men njee.. ska lägga undan lite från min lön så jag köper en ny mobil efter jul istället (då jag betalat av den mobilen jag har nu, suuucks att ha 2 års betalning säger jag bara..)

har inget kul att skriva och utan bilder blir bloggen urtråkig. thats life ;)

typiskt

Ibland är vissa saker bara helt typiskt, blö.

För det första.. mamma hade hämtat ut min första gardasil vaccinspruta som vi skulle förvara i kylskåp till jag skulle vaccinera mig, vilket var idag. Hon hade fått reda på att man endast betalade för sprutorna när man hämtade ut dem på apoteket, inga fler avgifter.
Jag tänker inte mer på det utan går till jobbet, sen när klockan bli halv 2 sticker jag över till vårdcentralen, tar en kölapp och sedan blir det min tur. Efter jag förklarat mitt ärende säger hon i receptionen '' Japp, då blir det 200 kr.''
What?! tänker jag och säger '' men enligt min mamma hade hon fått reda på att man endast betalade för sprutan??? och den har vi betalat''
Jag som inte hade pengar med mig fick en inbetalningslapp med hem, 200 spänn för att träffa distriktsköterskan i ca 5 minuter ??
Tycker 200 spänn är lite vääl mycket med tanke på att de bara ger vaccinet sen skickar dom ut en.
Nästa gång sprutar jag in den själv, nejdå! skämt åsido.


(det gjorde inte alls ont, inga biverkningar heller..)

En annan typisk grej som alltid händer mig: jag är ganska beroende utav balsam. Så när flaskan med balsam nästan är tom så har vi självklart inte köpt nytt balsam. Då försöker man förgäves att få ut lite. Man skakar den och ut kommer det ganska mycket balsam... tro ni inte att ALLTING hamnar på dushgolvet istället för i min hand?? typiskt ;O



JAJAJAJ pusshaj :)



Reklamer

Oftast kan reklamer vara irriterande och en del bara konstiga.
Men denna var en av de mest sorgsna reklamer jag sett, reklam om barncancer Föreningen.



det står i den lilla rutan:
'' Madelene Lärk (1986-1997)
Svensk Bondkatt, ofullbordad
Brodyr 10 x 10 cm
Privat ägo ''


Hon hann alltså inte brodera klart den innan hon avled efter en tids cancer. åh hata cancer.

menmen.. inte så mycket man kan göra åt det.
Men en sak jag ska göra, mest för min egna del (och kanske andras?) är att jag ska ta min första spruta mot Livmoderhalscancer på måndag, därefter tar man 2 sprutor senare. ca nån månad emellan varje.

Hoppas de inte gör ont bara ;S
(och hoppas jag inte får feber och skit man kan få efter vaccinationer, jobbar ju dagen efter ;O!)
Men det är det nog värt i slutändan.
Vaccinet skyddar inte bara mot Livmoderhalscancer utan även Kodylom, i de flesta fallen iaf.




. Ha det bra.!


Yeee im back

nte skrivit på nån dag.. typ? . I lördags kom kusinerna över och ordnade inför släktträffen i söndags.
På söndagen kom kusinerna, mormor o morfar, släktingar från danmark och mammas kusiner. Ganska mysigt att träffa släkten, några hade man inte träffat innan, som de från danmark.
Igår och idag har jag bara jobbat. har 1½ vecka kvar, skönt!.

aja här kommer lite randombilder:




Jag och syrran från i söndags, haha kul att man ser retard ut, ;D


RSS 2.0