lala

Äntligen helg :) förtjänar det hahah. ska sova som en gris imorgon. och sen på söndag blir det släktträff, då några släktingar från danmark kommer hit. Så vi ska samla mina kusiner och deras familj, mormor o morfar, mammas kusiner och jaa..

Menmen. ikväll händer ingenting, förutom tacos som varje fredag ;)



potatisnäsa :D

lalala

Hellu, har jobbat nu i 3 dagar och har inte haft tid att blogga, jaa.. tid är väl inget problem men snarare de att jag hade huvudvärk varje dag efter jobbet, jobbigt. Fast kanske bra mjukstart att vänja sig vid nu när snart skolan börjar (uush) .
sommarJobbar på ålderdomshem. Eftersom jag inte är utbildad inom sådant så får jag inte hjälpa de gamla (när de ska upp ur sängen, till toan eller liknande) och eftersom det jobbet för det mesta innebär sådant så är det inte alls mycket arbetsuppgifter åt mig. Jag är typ bara med på Lunchen, hjälper dom och så. Men de är inte alls mycket eftersom de som jobbar där tar hand om de mesta.
Så idag mata jag en tant, resten av dan gjorde jag typ ingenting.
5 timmar känns som 5 år, och då skojar jag inte.

Men jag ska inte klaga, hade ju inte heller velat ha ett jobb där man måste jobba röven av sig i 5 timmar. Så detta jobbet är helt okej faktiskt :)

_________________________

Jag är extremt varm, har långbyxor och t-shirt på mig (som jag jobbar i) ska strax sticka in och duscha, jag behöver det haha .

pusshaj.



Charmigt i stor tröja HAHA

Accessorize

Var inne i en färgsprakande acessoar/väsk nyöppnad butik i köpenhamn igår, jag var mest ute efter ringar men hittade inga i den butiken , men det fanns massor annat man blev totalt kär i. Tyvärr köpte jag inget.
När jag kommer hem och går in på deras hemsida ser jag att de har massor av ringar där, haha typiskt.

I alla fall, affären finns även i stockholm och göteborg men tyvärr inte i skåne, attans!

När jag jobbat klart om 3 veckor ska jag nog klicka hem några smycken.

Här är hemsidan:
Accessorize



Köpenhamn

Köpenhamn är mysigt, faktiskt! Gillar staden skarp, hade inte tackat nej till att bo där. Men ja, förmodligen gaanska dyrt.
Finns så mycket affärer och saker som inte finns i tex Malmö (som är typ närmsta storstad för mig) . Kan ju säga att alla städer är nästan likadana, Visst stockholm som har '' allt'' bara för de är huvudstaden men ändå är svenska städer inte lika skoj. Gud, skulle nog älska att åka till New york, ja om man bortser från allt folk förstås.

Vi var inne på 2 museeum idag, Guiness Rekord museet och '' Believe or not'' (nåt sånt?) ändå rätt intressant ändå.
Sedan gick vi runt på ströget (hur gör man danska ''ö'' ?) och kolla i olika butiker. Sedan åt vi på en restaurang där vi åt en mycket god buffé, blev så mätt att jag rulla hem, nästan iaf.


Världens tyngsta man.


Kanin med längsta öronen.


Längsta mannen





Tur man är så snygg ju *not*

PMS

Idag har jag haft lite damp då o då. Nån liten tår har jag fällt. Ja.. pms är inget man välkomnar med öppna famnar varje månad.
Påtal om det, såg detta reg.nummer igår ;)
(suddig pga inzooming)





Rätt skönt att jag hittade denna till handleden här hemma (ger stöd eller nåt?)
Blev lite bättre iaf, men tar man av den gör det lika ont som innan.

btw, POPCORN♥


Får väl hoppas det går över till imorn då jag och familjen ska sticka över till danmark. Mys. Blir nog sista familjeutflykten i sommar för min del, börjar jobba på Måndag fram till skolan börjar, *suck*

ajj

Hellu, har satans ont i min hand/handled. Vettefan om det är från igår när jag banka tillrätta sanden på stranden (ni vet, det är otroligt obekvämt att ligga på massa kullar utav sandstrand när man solar) eller om det är musarm. Det går nog över snart men ändå :O

Var nyss ute och övningskörde, körde rätt långt men varje gång får jag panik . Pappa är liiite seg med att säga hur jag ska göra, i slutändan blir de inte så bra. Men har lyckats hålla mig undan från att förstöra nån bil, ännu. haha.

Orkar inte sitta och skriva, gör ooont!

Pusshaj

Sysselsättning

Installerade the sims 2 på datorn, the sims 3 är inte lika kul.

Sånt här jag sysselsätt mig med hela kvällen :P






Ojj vad otroligt suddiga bilderna blev. ajaa..



Bråtet/skräpet ni ser bredvid soffan var en fåtölj innan, katten tog sönden den. Jag köpte en ny, katten tog sönder den.. osv flera ggr! Katten hatar nog den fåtöljen.. ?

Lyckades för en gång skull

.. att föra över några bilder.

Syrran hade jättekul och sminka mig med min kajal över hela ansiktet, haha vackert ?



Man säger '' det är nej på den!'' till köttbullen och visar för hunden och lägger den på golvet framför han, rör han inte den alls sen tills man säger '' varsågod''. Fast han försöker med ''hundblicken'' .
Men när man råkar glömma sin frukostmacka på köksbordet när man snabbt går på toa är mackan garanterat borta när man kommer tillbaka.




Skar 2 olika dougnuts (seriöst hur stavas det??) och satte ihop till en, alltså ibland är man för fiffig. LOL



bla

En sak som är tråkig med min blogg är att den numera inte innehåller särskilt mycket bilder. Nu ska jag förklara varför:

Min mobil har fullt minneskort, därför får jag radera nåt foto varje gång jag ska fota nytt, Inte nog med det utan min mobil har fett med glapp där man stoppar in laddare/hörlurar/usb, därför är det sjukt irriterande och jobbigt varje gång man ska försöka föra över bilder till datorn. Tillslut har man försökt '' hitta kontakt'' med mobilen så länge att man ger upp.
Har betalat klart min mobil vid jul. (dumt att lägga ett 2 års betalning..) Och då ska jag verkligen försöka köpa in en ny. (glappet är självklart inte enda felet, skulle jag förklara allt skulle det bli för långt inlägg ;) )

Har en gammal digitalkamera som är knappt fungerande, ingen idé att försöka ens.
Mammas kamera är hon extremt rädd om trots att den är 2 år gammal och är en helt vanlig digitalkamera. Den stannar alltid i huset trots jag bönar och ber (haha).

Webkameran är mitt alternativ just nu, ja.. det blir ju såå bra bilder utav den, dessutom blir det endast bilder från mitt rum.


Haha, gud vad problem man kan ha på samma gång helt plötsligt :o Men ja, now you get it. Min blogg kommer nog vara ganska tråkig utan bilder och massa text. Skitsamma jag kommer på nåt snart :)





Dumma bil

Var ute och övningskörde nyss, det gick sjukt bra i början.
Pappa testa mig genom att jag fick köra lite inne i byn (då jag innan bara kört på landsvägar eller lite större vägar). Men sen när vi var nästan klara så skulle jag svänga vänster ner mot vår by, innan svängen var det 2 cyklister framför mig, jag körde om dem lite snabbt och hade mycket att tänka på så när jag skulle växla ner glömde jag självklart att trycka ner kopplingen..
Men jag klarade mig genom svängen, tur var det att ingen bil stod och skulle köra ut, DÅ hade det blivit livsfarligt.
Jag fick panik och ja. Nu är jag sur på bilen :D haha.

Man lär sig av sina misstag, right ?

Ett tips till er: Håll er inne när jag övningskör, jag är fara för allmänheten ;) skämt åsido. eller?f




Glasstest - Bröllopsstruten

Dagens glass:
Cornetto Freestyle - Bröllopsstruten

Glassens innehåll:
Vaniljglass med pekannötter, glass med kolasmak och chokladsås, i en våffla med kakaoöverdrag samt rostad hasselnöt överdragen med choklad. (källa: gb.se)

Pris:
(här) 25 kr.

Kommentar:
Glassen kom ut lagom till det kungliga bröllopet och glassen ser rätt lyxig ut. Om den är här för att stanna tvivlar jag på men glassen var i vart fall god, den smakade lite åt hållet Carte d'Or-glass, eller hur man ska jämföra med. Glassen var stor som den ser ut att vara på reklamen, ja.. inte lika stor som en hel reklamskylt men större än de vanliga glassarna i frysboxen. Själva toppen av glassen är mycket god, med blandning av choklad och vanlij och kolasmak, i mitten finns det en nöt doppad i choklad. Nötter stöter man på lite då och då när man tuggar på glassen. Men allt det goda tar slut när man ätit upp toppen och kommit ner till mitten av glassen, då är det nästan bara vanlij och nötter man äter, ja och våfflan oxå förstås. Jag är stort fan av choklad och skulle faktiskt ha velat ha mer av det i resten av glassen. Lite synd men annars var glassen supergod.

Betyg:
♥♥♥♥ (4 utav 5)


Nelly.com designa skor (:

designat en sko, mest för skojs skull :P
designa du med :D
Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Gör kaninen sysselsatt

När jag ändå skulle visa min vän hur man gjorde en liten ''leksak'' till kaninen/marsvinet. Väldigt simpel grej som gör dem sysselsatta ett tag !

Jag hade ju kanin innan, de 9 år som jag hade honom lärde man sig en hel del.
Sotis som kaninen hette fick vi avliva för ca halvår sedan, saknar honom!

men iallafall, här är då det mycket simpla tips till din kanin eller ditt marsvin:

Man tar en toarulle, viker ena sidan inåt, stoppar i lite kaningodis/pellets i toarullen och sedan viker den andre sidan inåt. Ge den till kaninen och han kommer säkert gilla den.

För er som inte fattar hur man viker toarullsändarna (därav min korkade vän(skämt åsido) så finns här bilder på hur man gör:



På tiden 0.16 - 0.27 är det en väldigt gammal video som Sotis och Bamse som lekte med just en sådan ''leksak''.


RIP Bamse 3/12 -06 . RIP sotis 14/1 2010.
Miss U.


Klarar faktiskt inte av att ens se videon, trots det gått ett halvår sedan sotis dog?

det värsta med sommaren..

...Måste ändå vara de små djävulen som alltid flyger in på kvällen/natten när man har öppet fönster för de är så satans varmt.

Jag verkligen hatar sprindlar och insekter, skriker som bara den när någon insekt nuddar mig eller är i närheten. INTE roligt. Men de verkar som de har himla roligt eftersom de ser ut som de bara jävlas när de kommer tillbaka när man viftat bort dem. Dessutom så försvinner dem varenda gång man tar fram flugsmällaren, hmm?

Ja, dessa är ganska populära i mitt rum just nu, uush. Kom knappt ut ur badrummet innan eftersom en nattfjäril satt på dörren...


VM

Fotbolls VM - finalen igång på tv. Brukar aldrig intressera mig av fotboll, men sitter faktiskt och glor på finalen mellan Holland och spanien.

Synd bara inte sverige var med ;(

Blixtrar o dunder

För ett tag sedan börja det åska, inte förvånda eftersom det varit sjukt varmt idag med. Över 30 grader och ja, klart man är nöjd :D.
Imorgon blir det lite tråkigare väder, iaf enligt vädersidorna. Då åker jag in till stan, möter upp 2 vänner och sen glor på Eclipse.
Första gången jag skulle se twilight var jag skeptisk, vampyrer ? njaaa verkade töntigt. Men filmerna var sjukt bra, faktiskt!. Har sett new moon oxå och imorgon blir det eclipse.
Jag kan inte säga att jag är galet fan utan jag tycker filmerna är bra, Taylor är snygg och Robert pattinson ser ut som en uteliggare. Inte ens fått tanken på att börja läsa böckerna för helt ärligt är inte böcker min bästa vän, haha!.

Aldrig förstått hysterin om Robert Pattinson, '' åååh han är såååååå snygg'' - eller inte. haha ja, alla har vi olika smaker, absolut.
Men enligt mig är Taylor lautner snyggare än uteliggaren Edward.






Summerfeelings <3

Gud idag har det varit vaarmt! upp emot 30 grader, I SKUGGAN. det är amazing för sverigevädret.
Jag la mig på en luftmadrass i poolen och solade, när jag blev varm kunde jag bara stänka på mig vatten haha.
Imorgon bär det av till stranden, känner på mig att jag kommer bränna mig ush ush.

strandlockar?






ändå lite färg man fått, fast fötterna lyckas alltid hålla sig vita, albinos :(

långben

Övningskörning är riktigt kul, i början var det lite tjatigt att lära sig styra och krypköra.
Men nu när jag fått köra på större vägar är det superkul, änsålänge kommer det drööja innan jag kommer få köra på motorvägar men jag ska kämpa ;D.
Btw, det jag tycker är jobbigast med att köra bil just nu är att man inte vet hur tjock och stor bilen är. Skitsvårt att kunna se var på vägbanan man kör när man sitter i förarstolen. Extra jobbigt är det på smala vägar , där känns det som bilen tar över hela vägen, men enligt min pappa som sitter bredvid så kör jag bra på min sida. Haha!

Idag hade jag på mig dethär: simpelt men jaa.. Linne från Ginatricot , shorts från... veromoda ! skorna är gamlagaamla.


yeah långben!


I ♥ sun

Älskar solen och värmen, än sålänge har vädret vari underbart ♥

Idag ska jag ut och övningsköra, känner mig rätt duktig på småvägar, nyss lärt mig växla.. Haha hur enkelt det än låter så är det inte så lätt.. xD MÅSTE bara lära mig att inte kolla ner på växelspaken när jag ska växla .. jaja jag lär mig!

idag är det rätt molnigt så vet inte riktigt vad jag hade tänkt göra. städa kanske ? mitt skrivbord är inte det renaste för tillfället. Nej det är inte tillgjort :o


Min nessesär som jag hade i småland har jag fortfarande inte plockat upp ur.... Lat eller vad ?

aja bli nog storstädning innan onsdag nästa vecka, får besök då från småland (:

:)



Åh, jag kollade på bröllopet på tv,för ... när var det? 19 juni iaf. Jag såg vigseln på tv och gud vad Victoria och daniel är gulliga tillsammans! Deras kärlek syns rätt igenom. Superfint var bröllopet, victoria var jättefin och jag tycker hon är en stark person som trotsat detdär och gifte sig med en icke adlig person (heter det så?), hon har verkligen kämpat för att få behålla daniel. Man såg hur lyckliga de var och ja, man bli rörd.
Någon dag vill jag hitta min ''drömprins'' och senare gifta mig. Alltid velat ha ett fint bröllop och en snygg klänning och en fin lång lockig frisyr. 

Något som gjorde vigseln nåt lite extra måste jag säga var låten '' When you tell the world you are mine''  framförd av Björn shifs och Agnes carlsson, fin låt verkligen, lite så sago-bröllopslåt.


Prylpaketet från Coolstuff.se

När man hör/ser ordet '' gratis'' tänker man ju att det är bluff eller nåt riktigt dåligt ''erbjudande'' . men genom att  jag länkade för ca 1-2 månader sedan till Coolstuff fick jag ett prylpaket hemskickat :D. Hämtade det på posten idag och är nöjd med sakerna!
Har hunnit testa MassageGubben, Kylmuggen och den lilla Ficklampan , Favoriten i sommar blir nog kylmuggen då jag älskar kyld läsk/dricka när det är varmt ute!
Värmehjärtat och Ice Shotters får vänta till några andra tillfällen ^^. Värmehjärtat kommer säkert bli väl använd när det bli vinter och kallt :).

Stoort tack till Coolstuff!









RSS 2.0